Vågan

bibliotek

Vågan

bibliotek

Personvernerklæring

Nettsidene er utviklet av Biblioteksentralen i samarbeid med biblioteket. Vi gjør vårt beste for å beskytte dine personopplysninger, også når de ikke er av sensitiv art. Denne personvernerklæringen forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Behandlingsansvarlig

Biblioteket, ved biblioteksjefen, er behandlingsansvarlig for Bibliotekets behandling av personopplysninger.Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Versjoner

Dette er versjon 1.0 av personvernerklæringen. Den ble publisert på vagan.bibliotek.io/nb/personvern den 07.06.2022.

Informasjonskapsler (cookies) og webstatistikk

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.Biblioteksentralen bruker ikke cookies til å generere statistikk. Vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Nettsidene benytter Plausible som analyseverktøy for å samle inn opplysninger om besøkende på våre nettsider.Plausible benytter ikke informasjonskapsler og all data om besøkende er anonymiserte.

Sikkert nettsted

Biblioteksentralen benytter HTTPS for å sikre våre nettløsninger mot hacking. HTTPS gjør at kommunikasjonen skjer sikkert mellom nettleseren i din datamaskin/mobile enhet og serveren som driver nettstedet.

Mine sider / biblioteksystem

Ved søk i katalog eller innlogging Mine sider / Mappa mi blir du overført til bibliotekets kjernesystem.

Personvernerklæring for dette finner du her.

Eksterne lenker

Biblioteket er ikke ansvarlig for personvern på direktekoblinger utenfor bibliotekets nettsider.

Har du spørsmål til vår behandling av personopplysninger?

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Biblioteksentralen har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

De som er registrert i en av bibliotekets systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger biblioteket ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

Endringer

Biblioteket kan revidere denne personvernerklæringen ved endringer i behandlingen av personopplysninger eller ved endringer i gjeldende lovgivning. Når personvernerklæringen endres, vil den nye personvernerklæring publiseres på vår hjemmeside.

Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Ansvarlig redaktør: Gertti Mändla
Vågan kommune